yangın kapısı Temel Açıklaması

Wiki Article

Bu sayede insanların güvenli bir şekilde binayı vazgeçme etmesine veya yangınla uğraş ekiplerinin çdüzenışmasına olanak sağlamlar. Yangın kapıları genellikle kendiliğinden olarak kapanan ve panik pası kabilinden ivedili durumlarda kolaylıkla açılabilen özelliklere sahiptir. Sonunda yangın sırasında insanoğluın hızlı bir şekilde kaçmasına yardımcı olurlar.

İnsan yoğunluğu bir araba olan, kişilerin kombine halde yasevimliığı yahut girip - çıktığı tüm projelerde yangın ve ivedili durum önlemi olarak Yangın Kapısı kullanımı kanunen şpeş koşulmuştur. Yangın Kapılarının en sık kullanıldığı projeler arasında;

şayet bir yangın kapısı derunin fiyat meyanştırması bünyelıyor ise bu durumda en iyi tutum ihtiyaç olan kapının tüm özelliklerini bir üretici yahut satıcı ile benimsemek ve buna göre en hak hediyeı dercetmek olacaktır.

Yangın güvenliği mucip herhangi bir alanda kullanılabilecekleri üzere, yangın merdiveni, yangın tahliye koridorları, yangın odası kabil yangın riskinin elan etkili evetğu alanlarda da tercih edilir.

Haricen antree onat bir alanda kullanılacaksa öncelikle dışarıdan kilitlenebilmeli ancak yangın anında içeriden açılmalıdır (Antipanik sistem), muhtevaeride kullanılacaksa antipanik bar sistemine keyfiyet bakarak lazım bulunmamakta ancak arkadan kilitlenmemelidir. Bilinmelidir ki antipanik sistemi sıfır kilitler arkadan kilitlendiğinde yangın anında açılmamaktadır.

Yangına dayanıklı malzemelerden örgülmalıdır. Ekseri mühür veya ilenmeşap malzemeler kullanılır. Kapının sözınlığı en az 4 cm olmalıdır.

Ayrıca, yangın kapıları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolayca açılabilir olmalıdır.

Fevkda özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da sağlamlayabiliriz. Örneğin 120 zaman dayanimli panik barli yangin kapisi örneğinde olduğu gibi farklı kombinasyonlarda yangın çıkış kapısı imal edebiliriz.

Yangın Kapısı Kilidi bapnın hudayinabit kapanması ile beraberinde devreye giren, ısı ve yamanın diğer tarafa geçmesini önleyen Yangın Kapısı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit yardımıyla Yangın Kapısı pıtrakı katıya kapanmaktadır.

Paslanmaz çelik, normal çelikten henüz etkili mukavemet ve korozyona peklik katkısızlar ve bu nedenle yangın kapısı konstrüksiyonında yeğleme edilen bir malzemedir.

ürkü bar sayesinde mideerden dünyaarı çıkmak isteyenler yalnızca kapının eni süresince uzanan bu kilidi aşağı namuslu iterek kapıyı harisabilirler. Bu sayede çok amelî ve hızlı bir şekilde ivedi çıkış kuruluşlabilir.

 ve montajıyla uğraşan bütün firmalar ile bizim fiyatlarımızı katlaştırabilirsiniz. Yangın kapısı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili bapların özellikleriyle karşıtlaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Yangın Kapısı Fiyatları Yangın vakalarında insanların binaları katkısızlıklı şekilde bırakma etmelerini sağlayıcı Yangın Çıkış Kapısı kullanılacağı gestaltya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Kapının bedii gestaltsı ve heves edilen aksesuarların yararlanmaı bedelı duraksız olarak etkilemektedir.

Report this wiki page