Yangın Kapısı A Gizli Silah

Wiki Article

Yangın yönetmeliğinde tabir edilmiş olduğu üzere bapların spontane kapanması gerekmektedir. Kapıların kendiliğinden kapanmasını sağlayıcı yaylı menteşelerdir.

3-) Yangın merdiveni baplarının birbirinden oldukça ırak olması gerekmektedir. Evetğmurlama sistemi sıfır binada yangın merdivenleri arasındaki açıklık diyagonal mesafenin nimsından, evetğmurlama sistemi kâin binalarda ise diyagonal mesafenin 3de 1’inden az olmamalıdır.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır uzman ekibimiz tarafından üretimini yapmış olduğumız Yangın Kapılarının muvaffakiyetsı ile diğer Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından mualla kalite, peklik, %100 projeye harmoni ve yaraşır hediye politikamız ile ayrışmaktayız.

Yanma ve ısıya dayanıklı yangın çıkış kapısı, yangın yayılmış olsa dahi tütünı maktu ve alevleri bir periyodikğine engelleme özelliği sebebiyle emniyetli hava oluşturur.

Yangın Bapsı Kolu aşağı mevsuk itilerek kapının kolayca açılmasını sağlayıcı ürkü Grup kuruluşsında kullanılır. Tehlike takkadak ihtiyaç duyulan bu aparat enikonu fonksiyonel ve teltiksiz olmalıdır.

Yangın Kapkaloriın hizmetını gitmek kucakin profesyonel firmalar ile anlaşılmalıdır. Yangın Kapkaloriın hizmetını savsama eylemek yahut amatörce çıkarmak güvenilir payanlara teknik açabilir. Bu vetirete İletişim kanallarımızı kullanıp Bizlere Ulaşarak dayak alabilirsiniz.

Ulaşım kolaylığı peylemek fakatçlı dokumalmış merdivenlerin dışında emanet emniyetliğimizi sağlayan merdivenlerdir. Sundurma idare etmek namına yangın merdivenleri içinde âdem çitndıran tüm gestaltlarda olmalıdır.

Bu önlemler kapsamında gereken noktalarda belli başlı bir süre ısı ve flama geçişine direnebilecek Yangın Bapları kullanılır.

Demetevler mahallesinde kâin sorunletmeme İtfaaiye müfredatına normal şekilde yangın cıkış kapısı strüktürlması gerekmektedir.

İnsan yoğunluğu fazla olan, kişilerin şişko halde yaşadığı yahut girip - çıktığı tüm projelerde yangın ve evgin hava önlemi olarak Yangın yangın kapısı Kapısı yararlanmaı kanunen şarka koşulmuşdolaşma. Yangın Baplarının en sık kullanıldığı projeler ortada;

Kapının Aksesuarları : Yangın Çıkış Baplarının en önemli aksesuarı panik amerikan bar kilit sistemidir. Bu düzenek yardımıyla kapı tek bir hareketle açılabilir ve hızlı bir şekilde tahliye sağlanabilir.

Bu baplar zemin olarak yangın metanet belgeli olan ve yangın metanet belgeli olmayan olmak üzere dü gruba ayrılır.

Fakat zirdaki kriterlerin hepsine aynı anda sahip olan bu tip binalarda yek yangın çıkışı ve yangın merdiveni dokumalması mecburi olarak akseptans edilmektedir.

Göksu Kapı aracılığıyla üretilen Yangına Dayanıklı Kapı modellerinden birisine mevla sürdürmek, projenize şık boyutlarda ve özelliklerde Yangın Bapları sayesinde güvenli mekanlar oluşmasına katkı sahip olmak midein İletişim metnine tıklayarak veya sol altta Whatsapp butonuna dokunarak spesiyalist personelimiz ile müdrike mesajlaşabilirsiniz.

Report this wiki page